SV Lonneker V2 kampioen 2014-2015

SV Lonneker V2 werd gister kampioen! Met nog 1 wedstrijd te spelen zijn we niet meer in te halen. Ronde 5 leverde nog een overwinning op in ons clublokaal, want ook team V1 werd op deze avond kampioen!

Deze vrijdag de 13e zal door onze tegenstanders niet gauw vergeten worden ..
SV Lonneker is thuis onoverwinnelijk!

Hier het verslag van V2 ronde 5 tegen ENO V1.
Zie ook de gegevens op de SBO website.

Mart Wennink – Etien Alssema : (Mart = Zwart) Mart offerde natuurlijk een pion en bracht zo allerlei verwikkelingen op het bord, wat in deze partij uiteindelijk een knappe overwinning opleverde. Mart was als eerste klaar.
>> speel deze partij na / video-versie zie onderaan.

Tom Engberink – Marco Lamers : (Tom = Wit) In deze heuse strijd werd vroegtijdig besloten het punt te delen nadat Tom vernomen had dat we nog 1 remise nodig hadden om kampioen te worden, en zo geschiedde.

Roelof Berkepeis – Herman Keizer Jr. : (Roelof = Zwart) In een geraffineerde strijd waarbij Zwart het centrum vrijwillig aan Wit gaf, wist Wit geen raad met zijn aanvals-potentieel en liet het gevecht verzanden in een mat-aanval waarvan Roelof had gezien dat deze niet zou doorslaan omdat hij gevaarlijke tegenacties kon beginnen. Wits zwakke pionnen en een onnauwkeurige behandeling van het eindspel bezorgden Zwart tenslotte vrij makkelijk de winst.
>> speel deze partij na / video-versie zie onderaan.

Erik van Berkel – Harry Doctor : (Erik = Wit) In deze Siciliaanse partij kwam Erik niet goed in zijn spel en verloor op een gegeven moment een pion of twee .. en omdat Erik geen compensatie vond, mocht hij opgeven.

- feestje buiten met Jumbo Cider -

- een animatie van de partij van Roelof met muziek -

- een animatie van de partij van Mart met muziek -